CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, September 24, 2013

PosTGraDuatE StuDEnt =)


Salam sejahtera buat warge2 yg ado... hihi

Saranghae~

nk mintak maap dlu sbb perancangan yang dah di rancang menjadi lain, laptop den dah bertukar...
gambar2 yg dah d edit ntah ke mane... kesimpulan nye,,, part 2 akan bersambung akn datang...

saje nak meluah kan perasaan yang terbuku, perkara yg terlepas maybe akan disambung bebile....
but I want to let u all know that im become Master student now in UKM.... coursework in Science (Safety Nuclear and Radiation) 0.o

mmg impian jugak sambung master dalam bidang nie becuz mmg sangat suke nuklear... dgr pon dah mencabar, im just love challenging my life.. hihihih~

Doakan lah semoga berjalan dengan lancar dan di permudah kan spanjang stahun ini.  InsyaAllah akan menjai seorg yg berguna kepada masyarakat, agam n negara... tapi smesti nye,semua ini untuk balas segala jasa budi baik family kite..hihiH~

Thats all... i hope that lepas dah jadik budak master nie, makin rajin laaa aku meluah kan rase,..hihi

btw, im single n im available... ^.^v

Saya akan berkarya semula la lepas nie.. hihih~ 


1 comment:

Idil Farhan said...

fuh,dah smbung master.good luck bro.