CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 7, 2011

U All R my wOrlD~




wow.......
lame x carik balik blog2 membe yg aku dah lame tinggal kan....
tapi,ade yg aku x tulis,tapi aku ingt die nyew link smpai skang...ngeh2..
aku buat link baru nie,x smpai 1/2 pon yg taw....
masih ade 95% yg aku x bg taw ag..hhoohohoho~


bukn x ingat...tapi diorg pon busy ngan membe2 blog yg terlalu ramai...
ngeh2, tapi aku enjoy mengingati korunk sume....
bnyak sgt kenangan yg d simpan bersame...hohohohoH~


dari SMK PEKAN BARU MUAR, then KISAS, next MATRIX KEDAH n latest UMS~
bukn nyew sume kawan2 aku ade blog...jadik, aku akn still keep in touch ngan bende len
plak.....mcm2 kan ade skang...heheheh~


lastly~ aku harap, aku x ilang mane2 kawan pon....love u all...~ ^^



2 comments:

polkadotUngu said...

errr...sy mane?? ni nak tacing nihh..
huhu

Cun-Na said...

wahahahahha~ sowi laaa~
bukn x de...gambo lame2 yg x de...ahaks
=p